sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Täällä taas.

Jotenkin jää tää blogin pitäminen vähemmälle, mutta positiivisesti ajatellen, käytän senkin ajan sitten liikkumiseen. Koitan mahdollisimman monena päivänä päästä lenkille ja sitten jumpat/salit yms vielä päälle, joten tekemistä riittää.
Ohjelmassahan on siis 6xviikossa jumppaa, salia, pyöräilyä jne ja lisäksi sitten mahdollisimman monta kertaa vielä lenkkeilyä päälle. Silloin joskus hautasin sen juoksukoulun ja nyt on sitten alkanut taas uudestaan kiinnostamaan se. Tosin mietin, että onko sitten jo liikaa koittaa kaikkea kerralla?..

Mutta joka tapauksessa painoa on taas lähtenyt 1,3 kiloa lisää sitten viimepäivityksen ja yhteistiputus on nyt 6,5 kiloa tämän blogin aikana, vuodenvaihteesta sitten jo vähän enemmän. Ja huomenna on taas punnitusta tiedossa. Samaten pitäisi käydä verikokeissa ja sydänkäyrässä ja ensi viikolla sitten olisi vihdoin lääkärillekin aika.

Tajusin muuten tässä, ettei mulla ole ollut migreeniä sitten puoleentoista kuukauteen lainkaan ja ennen sitä oli ainakin parin viikon välein viimeisen puoli vuotta, ellei jopa vuoden ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti