keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Lisää lisää..

Opettelen tässä käyttämään sykemittaria. Joo, se on ollut mulla jo pari vuotta, mutta ei oo tullut käytettyä ja en oo oikein ymmärtänytkään lukemista mitään. Nyt sitä pikkuhiljaa alkaa tajuamaan niitäkin lukuja ihan erilailla. Huono puoli siinä on vaan se, että monesti unohdan laittaa sen päälle, kun aloitan, huomaan sitten kesken, että ai niin joo..

Välillä on tosi haastavaa saada aikaa itselleen sen verran, että kerkiää liikkumaan. Neljä lasta, niiden tuomiset ja viemiset jne plus ruuanlaitot yms ja sitten tuo mies, joka on ihan miten sattuu töissä. Nytkin, kun on peltohommat meneillään, niin siitä ei paljon ole apua oman ajan saamiseen, mutta eiköhän tää tästä, käytetään mielikuvitusta ja kavereita apuna.

Sain niin hyvää palautetta valmentajalta viikkorapsasta, että tällä jaksaa taas pitkälle eteenpäin.
Painoa oli tippunut 0,8 kiloa edellisestä taas viikossa ja hyvin mennään alaspäin, vaikkakin sitä mentävää on paljon vielä edessä.

Liikunnan ilo alkaa löytymään ja itseään ei tarvitse pakottaa lenkille yms, vaan sinne lähtee ihan mielellään, ainakin tälläerää.





2 kommenttia:

  1. Mä oon kans käynyt purtsilla lenkil täs nyt muutamana päivä ja oon huomannut, et sinne on ihan kiva mennä ihan yksinkin :) T:Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja vaikka on kiva käydä kaverin kanssa lenkillä, niin tykkään myös painaa yksin napit korvilla ja huudattaa musiikkia samalla. Ehkä se on myös sitä omaa aikaakin sitten ja pään tuuletusta tästä hullunmyllystä hetkeksi =)

      Poista