maanantai 27. toukokuuta 2013

Äh ja höh..

Nyt on käynyt niin, että oon liikkunut liikaa ja rytmittänyt liikkumiset huonosti, joten mun jalkapohjat sitten ilmoittaa, että tää ei ole hyvä juttu.
Jalkapohjat siis on arat/kipeät, on olleet jo hetken.
Mutta nyt hierontaa kehiin ja rytmitetään paremmin ja ilmeisesti vähän tarvii himmaillakin, kunnes kroppa kestää paremmin.

Viimeviikolla tuli käytyä pari kertaa lenkillä, eli tuossa on tuollainen reipas 4 kilometrin lenkki, jota kierrän, se kiertää tuollaisen pienen järven ja tykkään, että on juuri sopivan mittainen matka. mielellään käyn aamuisin siellä enne, kuin mies lähtee töihin, niin pääsen koiran kanssa kaksin napit korvilla menemään.
Sitten kävin myös pyörälenkillä, se on jotakin päälle 10 kilsaa, mun sportstracker ei tykkää musta, joten en oo saanut mitattua sitä, mutta joka tapauksessa ainakin sen kympin se on, kiertää kans kivasti lenkin, ettei tarvitse mennä eestaas. Ja hiekkatietä, kun maalla kerran asutaan.
Lisäksi sitten kävin myös zumbassa, muokkauksessa ja venyttelyssä ryhmätunneilla.
Kaksi päivää pidin vapaata, kun toinen meni kakkuja väsätessä ja toinen juhliessa lasten isomummon 90v syntymäpäiviä.

Tänään oli siis taas punnituspäivä ja painoa oli tippunut 1,1 kiloa.
Tähän mennessä tää on ollut vähän liiankin helppoa. Odottele, koska sitä läskiä pitää irroittaa tuskalla ja hammastenkiristyksellä.

Valokuvia tässä juuri katelin itsestäni ja mietin, kehtaanko lainkaan laittaa tänne, mutta kaippa sitä siten joskus niitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti