maanantai 24. kesäkuuta 2013

Täällä taas..

On vallan unohtunut päivittää koko blogia. Tokikin meillä vauva poltti itsensä kuumalla kahvilla tuossa pari viikkoa sitten, niin on kyllä jäänyt likimain kaikki viimeaikoina. Nyt kuitenkin kaikki hyvin ja viimeksi tänään kävimme lääkäriä katsomassa, niin parantunut hyvin.

Mutta siis paino on pudonnut hyvin, tokikin viimeviikolla tuli vähän takapakkia ja  keräsin liki kilon takaisinkin sitä sitten, mutta siitä sitten isommalla sisulla taas eteenpäin ja tänään näyttikin vaaka taas iloisempia lukemia ja  edelliseen viikkoon verrattuna paino oli taas tippunut 1,2 kiloa.

Tänään tosiaan käytiin sairaalalla tuon pienen kanssa ja samalla sitten poikkesin pikimmiten myös kaupoilla, kun edelliset farkut tuppaa tippumaan jalasta ja löysinkin tosi kivat farkut nyt kesäksi. Teki mieli ostaa paritkin uudet, mutta sen verran pihi olen kuitenkin, että odottelen syksyä ja sitä, että paino tästä vielä laskee enne, kuin ostan lisää. Kesän voi kulkea leggareissa ja mekoissa ja niissä ei haittaa, vaikka olisikin vähän isot.
Positiivista oli se, että nyt mahtuu päälle jo isoin koko tavispuolelta ja ei tarvi enää mennä isojen tyttöjen puolelle. Noissa isoissa vaatteissa, kun tuppaa olemaan liikaa tilaa vattalle ja jää mulla hörötämään rumasti, vaikkakin mulla sitä vattaa kyllä on.


Nyt painoa siis on 100,8 kiloa ja  yhteensä alkuvuodesta sitä on tippunut noin 16 kiloa tähän päivään mennessä. Yksi etappi häämöttää erittäin lähellä, eli tuon luvun tippuminen kaksinumeroiseksi.
Blogia taisin alkaa pitämään siinä vaiheessa, kun paino oli 110 tienoilla ja kuvatkin koneella on siltä ajalta. Tarvis jossakin välissä koittaa laittaa kuva tännekin lähtötilanteesta ja vaikkapa tän hetkisestäkin, jos vaikka itsekin sitten huomais enemmän sitä muutosta, nyt sitä lähinnä huomaa vain vaatteissa ja vaaalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti