perjantai 7. kesäkuuta 2013

=)


Maanantaina siis alkoi aamutreenit ja hyvin oon jaksanut heräillä, vaikkakin unet jää monesti vähän vähiin ja sitten väsyttää päivällä. Aivan paras aloitus on päivälle, kun herää aikaisin ja käy kunnon treeneissä ja sen päälle uimassa. Treenit siis on hiekkarannalla. Millään ei malttaisi lähteä pois järvestä, mutta pakko tulla kotiin hoitamaan pieniä tuholaisia.

Polvi vihoittelee ihan tosissaan, mutta sain tänään valmentajan tapaamisessa neuvoja siihen, kuinka sitä voi hoitaa kotioloissa.

Paino oli tippunut taas viikossa 0,8kg lisää, joten hyvin mennään edelleen alaspäin. Mua on tässä yllättänyt, kuinka helppoa tämä loppuviimen onkaan. Tekee niin paljon, kun on joku, jolta voi kysyä asioista, joista ei tiedä mitään ja joku jolle on "tilivelvollinen" tekemisistään, niin ei tuu sitten lipsuttuakaan niin helposti. Toki ennenkin oon monesti koittanut painoa pudottaa, mutta väärillä menetelmillä, tää tuntuu nyt olevan se oikea ja tulosta tulee koko ajan.

2 kommenttia:

  1. Niin ihana lukea sun onnistumistarinaa. <3
    Hienosti olet tsempannut ja mukava kun on löytynyt se itselle oikea tapa, silloin se tuntuukin helpolta kun on mieleistä. Ja toki tulokset tsemppaa eteenpäin.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, on tätä tässä ihanaa toteutaakkin. Jotenkin niin käsittämätöntä, että miten tää voi ollakin näin helppoa, kun ne monet muut kerrat ei oo onnistuneet, vaikka kuinka on koittanut tsempata. Toisaalta lähtötilanne ja elämäntilanne jne on nyt kaikki erilaisia, niin senkin vois kuvitella tekevän paljon.

    VastaaPoista